Postpartum Doula

Een ijzersterke basis voor het hele gezin

♥ Je gunt jezelf in deze intensieve periode steun van iemand die ziet en voelt wat jij allemaal te brengen hebt en die dat liefdevol bij je boven haalt
♥ Je voelt je overweldigd of onzeker door de komst van je kindje en alles wat daarbij komt kijken
♥ De zorg voor je kindje is intensief en je komt niet toe aan een vleugje essentiële zelfzorg

Met postpartum doula begeleiding gun je jezelf datgene wat op dat moment nodig is om de mama te zijn die je bent.

Postpartum Doula Pakket

Je lijf heeft een topprestatie geleverd en er is niet alleen een kindje, maar ook een moeder en een gezin geboren. Je mag er zijn met al je kwetsbaarheden en al je kracht en het is logisch dat jij behoefte hebt aan iemand om je heen die weet hoe het echt voelt om in jouw schoenen te staan. Als postpartum doula bied ik je in de periode na je bevalling praktische en emotionele ondersteuning bij alle vraagstukken die jullie tegenkomen. Bijvoorbeeld rond (borst)voeding, hechting, dragen, prikkelverwerking, lijfelijke ongemakken en (samen) slapen. Je overwint samen met mij onzekerheden als vanzelf en al snel voel en ervaar jij wat je intuïtie allemaal wel niet voor je kan betekenen.

Inhoud
Ik stem mijn begeleiding volledig af op jouw behoeften in deze bijzondere beginfase van jullie leven samen. Ik zie en voel op een natuurlijke manier aan wat nodig is en jij geeft aan waar je je fijn bij voelt. Zo kunnen we uitgebreid bespreken hoe je zwangerschap en bevalling zijn verlopen, zodat jij toekomt aan een stukje noodzakelijke verwerking. Ook kan ik je helpen bij de verzorging van je baby of oudere kinderen of misschien wil je even rustig kunnen douchen of slapen of iets te eten klaar hebben staan. Misschien heeft je lijf wat extra aandacht nodig in de vorm van massage of andere nazorg. Als vanzelf sterk ik je in je eigenheid, je intuïtie en je moedergevoel, zodat jij en je kindje weer ontspannen samen verder kunnen.

Materialen
Ook kun je materialen als een draagdoek of ergonomische draagzak lenen en help ik je om die op een verantwoorde manier te gebruiken.

Investering
Ga je voor een Mamaminded postpartum doula pakket dan betekent dit dat ik beschikbaar ben voor +-10u ondersteuning aan huis in overleg en tussentijdse beschikbaarheid bij acute vragen. Je investering is dan 450,- euro.

Wil je in het eerste jaar met je kindje graag losse uren postpartum begeleiding naar gelang je behoeften op dat moment, dan vraag ik 50,- euro per uur met een minimale afname van twee uur per keer.

Voor afname van zowel het doula pakket als het postpartum pakket samen, dan krijg je 100 euro korting en betaal je in totaal 1300,- euro en ben je verzekerd van mijn toegewijde aandacht en inzet voor, tijdens én na de geboorte van jullie kindje.

De eerste periode ís gewoon pittig! Maar je hoeft niet alleen te blijven bikkelen. Toch heb jij alles in huis wat nodig is. Zullen we jouw ijzersterke moedergevoel samen naar boven brengen?