Post Partum Doula

Een ijzersterke, liefdevolle basis voor het hele gezin

♥ Je gunt jezelf in deze intensieve periode steun van iemand die ziet en voelt wat jij allemaal te brengen hebt en die dat liefdevol bij je boven haalt
♥ Je voelt je overweldigd of onzeker door de komst van je kindje en alles wat daarbij komt kijken
♥ De zorg voor je kindje is intensief en je komt simpelweg handen tekort

Met post partum doula uren hervind je je balans en vertrouwen en kun je de mama zijn die je graag wilt zijn.

Jouw lijf heeft een topprestatie geleverd en heeft tijd nodig om op kracht te komen. Daarnaast wordt er bij elke geboorte niet alleen een kindje geboren, maar ook een gezin. Wat valt er weer een heleboel (opnieuw) te ontdekken met elkaar. Hoe fijn zou het zijn om er juist in die fase te mogen zijn met al je kwetsbaarheden en al je kracht? Om iemand te hebben die écht naar je luistert, met wie je je onzekerheden als vanzelf overwint en die je helpt om vanuit je binnenste te voelen en ervaren wat je intuïtie allemaal wel niet voor je kan betekenen.

Mamaminded Post Partum Doula Pakket

Inhoud
Als post partum doula bied ik je in de periode na je bevalling en de geboorte van je kindje een luisterend oor en liefdevol meedenken bij alle vraagstukken die jullie tegenkomen. Bijvoorbeeld rond (borst)voeding, hechting, dragen, prikkelverwerking, lijfelijke ongemakken en (samen) slapen. De lijntjes met een fijne lactatiekundige, osteopaat, babytherapeut en homeopaat zijn kort. Daarnaast ontlast ik je praktisch en emotioneel wanneer jij dat het hardste nodig hebt. Ik kan je helpen bij de verzorging van je baby of oudere kinderen of misschien wil je even rustig kunnen douchen of slapen of iets te eten klaar hebben staan. Misschien heeft je lijf wat extra aandacht nodig. Als vanzelf sterk ik je in je eigenheid, je intuïtie en je moedergevoel en kunnen jij en je kindje weer samen verder.

Materialen
Ook kun je materialen als een draagdoek of ergonomische draagzak lenen en help ik je om die op een verantwoorde manier te gebruiken.

Investering
Ga je voor een Mamaminded post partum doula pakket dan betekent dit dat ik beschikbaar ben voor +-10u ondersteuning aan huis in overleg en tussentijdse beschikbaarheid bij acute vragen. Je investering is dan 349,- euro.

Wil je in het eerste jaar met je kindje graag losse uren post partum begeleiding naar gelang je behoeften op dat moment, dan vraag ik 37,95 euro per uur met een minimale afname van twee uur per keer.

Voor afname van zowel het doula pakket als het post partum pakket samen, dan krijg je korting en betaal je in totaal 1150,- euro en ben je verzekerd van mijn toegewijde aandacht en inzet voor, tijdens én na de geboorte van jullie kindje.

Weet je, die eerste periode ís gewoon pittig! Maar je hoeft niet alleen te blijven bikkelen. Jij weet alles wat nodig is, zullen we jouw ijzersterke moedergevoel samen naar boven brengen?