Postpartum doula

Een ijzersterke basis voor het hele gezin

♥ Je gunt jezelf in deze intensieve periode steun van iemand die ziet en voelt hoe het echt met je gaat
♥ Je voelt je overweldigd of onzeker door de komst van je kindje en alles wat daarbij komt kijken
♥ De zorg voor je kindje is intensief en je komt niet toe aan een vleugje essentiële zelfzorg

Met postpartum doula begeleiding gun je jezelf datgene wat op dat moment nodig is om de mama te zijn die je bent.

Postpartum doula Pakket

Je lijf heeft een topprestatie geleverd en er is niet alleen een kindje, maar ook een moeder en een gezin geboren. Je mag er zijn met al je kwetsbaarheden en al je kracht en het is logisch dat jij behoefte hebt aan iemand om je heen die weet hoe het echt voelt om in jouw schoenen te staan.

Als postpartum doula bied ik je in de periode na je bevalling praktische en emotionele ondersteuning of zorgen we voor een welverdiend verwenmomentje. Net wat jij kunt gebruiken.

Als (ontwikkelings)psycholoog ben ik daarnaast ook zeker thuis in het ondersteunen bij de verwerking van je bevalervaring of in het meedenken bij je vraagstukken rondom (borst)voeding, hechting, dragen, prikkelverwerking, lijfelijke ongemakken, temperament en (samen) slapen. Je overwint samen met mij onzekerheden als vanzelf en al snel voel en ervaar jij wat je intuïtie allemaal wel niet voor je kan betekenen.

Inhoud
Ik stem mijn begeleiding volledig af op jouw behoeften in deze bijzondere beginfase van jullie leven samen. Ik zie en voel op een natuurlijke manier aan wat nodig is en jij geeft aan waar je je fijn bij voelt. Misschien kan ik je helpen bij de verzorging van je baby of oudere kinderen, bij het zorgen voor een rustig momentje om even te kunnen douchen of slapen of heb je liever een voedzame maaltijd klaar staan. Misschien heeft je lijf wat extra aandacht nodig in de vorm van een yoni steam, belly bind, onspannende (gezichts)massage of andere nazorg. Ik ben er graag voor je.

Je kunt ook materialen als een draagdoek of ergonomische draagzak lenen en ik help je graag om die op een verantwoorde manier te gebruiken.

Als vanzelf sterk ik je in je eigenheid, je intuïtie en je moedergevoel, zodat jij en je kindje weer ontspannen samen verder kunnen.

Investering
Ga je voor een Mamaminded postpartum doula pakket dan betekent dit dat ik beschikbaar ben voor +-10u ondersteuning aan huis in overleg en tussentijdse beschikbaarheid bij acute vragen. Je investering is dan 495 euro*.

Voor afname van zowel het doula pakket als het postpartum pakket samen, geef ik je graag korting en betaal je in totaal 1595 euro* en ben je verzekerd van mijn toegewijde aandacht en inzet voor, tijdens én na de geboorte van jullie kindje.

* Deze prijzen zijn inclusief behandeling naar keuze: een yoni steam, ontspannende gezichtsmassage óf mentale coaching. Je verdient simpelweg die extra aandacht voor jou en je lijf! 

De eerste periode ís gewoon pittig! Maar je hoeft niet alleen te blijven bikkelen. Toch heb jij alles in huis wat nodig is. Zullen we jouw ijzersterke moedergevoel samen naar boven brengen?