Post Partum Doula

Een ijzersterke, liefdevolle basis voor het hele gezin

♥ Je gunt jezelf in deze intensieve periode steun van iemand die ziet en voelt wat jij allemaal te brengen hebt en die dat liefdevol bij je boven haalt
♥ Je voelt je overweldigd of onzeker door de komst van je kindje en alles wat daarbij komt kijken
♥ De zorg voor je kindje is intensief en je komt simpelweg handen tekort

Met post partum doula begeleiding gun je jezelf datgene wat op dat moment nodig is om de mama te zijn die je bent.

Je lijf heeft een topprestatie geleverd en er is niet alleen een kindje, maar ook een moeder en een gezin geboren. Als post partum doula bied ik je in de periode na je bevalling praktische en emotionele ondersteuning bij alle vraagstukken die jullie tegenkomen. Bijvoorbeeld rond (borst)voeding, hechting, dragen, prikkelverwerking, lijfelijke ongemakken en (samen) slapen. Je mag er zijn met al je kwetsbaarheden en al je kracht en het is logisch dat jij behoefte hebt aan iemand om je heen die weet hoe het echt voelt om in jouw schoenen te staan. Samen overwin jij je onzekerheden als vanzelf en al snel voel en ervaar jij wat je intuïtie allemaal wel niet voor je kan betekenen.

Post partum Doula Pakket

Inhoud
Ik stem mijn begeleiding volledig af op jouw behoeften in deze bijzondere beginfase van jullie leven samen. Ik zie en voel op een natuurlijke manier aan wat nodig is en jij geeft aan waar je je fijn bij voelt. Zo kan ik je helpen bij de verzorging van je baby of oudere kinderen of misschien wil je even rustig kunnen douchen of slapen of iets te eten klaar hebben staan. Misschien heeft je lijf wat extra aandacht nodig in de vorm van massage of andere nazorg. Als vanzelf sterk ik je in je eigenheid, je intuïtie en je moedergevoel, zodat jij en je kindje weer ontspannen samen verder kunnen.

Materialen
Ook kun je materialen als een draagdoek of ergonomische draagzak lenen en help ik je om die op een verantwoorde manier te gebruiken.

Investering
Ga je voor een Mamaminded post partum doula pakket dan betekent dit dat ik beschikbaar ben voor +-10u ondersteuning aan huis in overleg en tussentijdse beschikbaarheid bij acute vragen. Je investering is dan 349,- euro.

Wil je in het eerste jaar met je kindje graag losse uren post partum begeleiding naar gelang je behoeften op dat moment, dan vraag ik 37,95 euro per uur met een minimale afname van twee uur per keer.

Voor afname van zowel het doula pakket als het post partum pakket samen, dan krijg je korting en betaal je in totaal 1150,- euro en ben je verzekerd van mijn toegewijde aandacht en inzet voor, tijdens én na de geboorte van jullie kindje.

Weet je, die eerste periode ís gewoon pittig! Maar je hoeft niet alleen te blijven bikkelen. Jij weet alles wat nodig is, zullen we jouw ijzersterke moedergevoel samen naar boven brengen?