Geboorteverhalen

Maak van je start je kracht

♥ Je wilt Geboorte in Kaart inzetten om meer te weten te komen over de impact van je eigen start

♥ Je wilt laagdrempelige begeleiding bij vraagstukken en emoties rondom geboorte en ouderschap

♥ Je ziet op tegen de bevalling of wilt een eerdere (traumatische) bevalervaring verwerken

Door middel van onverdeelde aandacht en professionele begeleiding kom jij thuis bij jezelf en herpakken jij en je kindje de regie.

Geboorteverhalen

Gedrag is altijd logisch te verklaren vanuit jouw eigen start of die van je kindje. Het maakt nogal uit of je een zachte landing hebt mogen ervaren of dat je terugkijkt op een ruwe of traumatische start. Het kan allerlei redenen hebben dat jouw geboorte of jouw bevalling anders is verlopen dan dat je voor ogen had en dat kan logischerwijs nog lange tijd grote emoties bij je oproepen. 

Het goede nieuws is: je kunt van deze ervaring je kracht maken! Alles zal op zijn plek vallen en het hoeft je niet langer in de weg te blijven zitten. Ik gun dat jou enorm!

Inhoud                                                         

We maken vrijblijvend telefonisch kennis en jij voelt of je er samen verder mee wilt. We duiken op een laagdrempelige en veilige manier samen een dagdeel in jouw geboorteverhaal (of die van je kind). Daarbij maken we gebruik van een set prachtige geboortefoto’s die jouw celgeheugen direct activeren. Ook wanneer je nog geen antwoorden hebt op vragen over hoe iets destijds nou precies verlopen is,  krijgen wij de kern letterlijk boven tafel. Ik help je om overzicht te krijgen en meteen vanaf dat moment zal er voorgoed iets veranderen en zul je luchtiger in het leven staan. Je gaat letterlijk doorvoelen dat juist die (pittige) start jou voor waardevols heeft opgeleverd.

Investering                                           

Kies jij voor het uitwerken van je eigen geboorteverhaal en/of die van je kindje aan de hand van Geboorte in Kaart, dan investeer je voor een dagdeel samen de diepte in én het uitwerken van het verhaal inclusief geboortepatronen, kwaliteiten en behoeften 295 euro en ben je verzekerd van een levenslang positief effect op de manier waarop jij in het leven staat als mens en als moeder.

Heling en verandering begint bij bewustzijn van dat wat jou in de basis gevormd heeft.