Doula

Bevallen in vertrouwen

♥ Je wilt goed geïnformeerd, krachtig en met vertrouwen de bevalling ingaan
♥ Je gunt jezelf en je kindje continuïteit, veiligheid en liefdevolle aandacht gedurende het hele geboorteproces
♥ Je wilt je eigen regie behouden, ook als het net even anders loopt dan je had bedacht

Bij Mamaminded, vind jij je rust en kracht al tijdens je zwangerschap!

Mamaminded Doula pakket

Om je als doula te begeleiden bij de komst van jullie kindje, maken we eerst vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide kennismaking. De klik tussen ons is natuurlijk essentieel en vormt de basis voor onze samenwerking. En je wilt natuurlijk niet zomaar iemand om je te begeleiden in deze bijzondere fase van je leven, logisch! Willen we samen verder, dan zorgen we door middel van twee verdiepende contactmomenten dat de natuurlijke vertrouwensband tussen ons alleen maar verder versterkt wordt.

Inhoud contactmomenten
Ik bied informatie over het (natuurlijke) geboorteproces en bied je partner (indien gewenst) handvatten om een onmisbare geboortepartner te kunnen zijn. Humor en nuchterheid vormen hierbij een fijne basis! We bespreken wat je kindje van jullie nodig heeft en zorgen voor reële verwachtingen.

Ik ondersteun jullie bij het opstellen van een geboorteplan waarin heel duidelijk wordt hoe jij wilt bevallen en wat je nodig hebt van de mensen die je zullen ondersteunen. We gaan aan de slag met wat aandacht nodig heeft om je met vertrouwen je bevalling en kraamtijd in te laten gaan.

Ook is er ruimte voor het oefenen van houdingen, ademhaling en ontspannende technieken, net wat bij jullie past.

Aan het einde van je zwangerschap (vanaf 37 weken) sta ik ‘on call’ om opgeroepen te worden voor je bevalling. Ik sta je bij vanaf het moment dat dat nodig is gedurende je gehele bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Ik werk samen met andere betrokkenen zoals je partner, kinderen en zorgverleners. Ik help je je rust te bewaren, in je kracht te blijven en het allemaal op jóuw manier te doen.

Er volgt een kraambezoek en een nagesprek waarin we uitgebreid terugkijken op de bevalling en de geboorte en waarin we bespreken hoe het nu met jullie gaat.

Als er in de eerste periode dingen zijn waar jullie tegenaan lopen, denk ik meteen praktisch met jullie mee zodat jullie samen verder kunnen. Wanneer dit jullie wens is, maak ik een geboorteverslag.

Gedurende het gehele traject heb je een vast en vertrouwd gezicht bij wie je terecht kunt via de app, mail of telefoon. 

Ik neem in principe 1 gezin per kalendermaand aan, zodat je verzekerd bent van mijn volledige inzet en betrokkenheid tijdens jullie unieke geboorteavontuur. 

Investering

Mamaminded doula pakket 895,- euro
(Inclusief het lenen van materialen en het geboorteverslag.)

Iets voor jou? Wacht niet te lang. De plekjes voor doula begeleiding in 2020 zijn (in principe) ingevuld. Verwacht jij een kindje vanaf februari 2021, dan ben ik er graag voor jou en je gezin! Bel of mail me vooral even als je wilt informeren naar de mogelijkheden.

Verder met die ijzersterke en liefdevolle basis na je bevalling? Dan sta ik je graag praktisch en emotioneel bij als Post partum doula en krijg je korting op het totaalpakket.

Een doula is een ervaren en kundige vrouw, die jou (en je partner) op een natuurlijke manier ondersteunt voor, tijdens en na de bevalling. Praktisch én emotioneel.