Jouw geboorteverhaal

dé verklaring van gedrag

♥ Je wilt weten welke impact jouw eigen start heeft op wie je vandaag de dag bent
♥ Je wilt weten welke patronen die bij jou spelen van invloed zullen zijn op de manier waarop jij zult bevallen/ moederen 
♥ Je wilt dat zowel jij als je kind gezien worden met alles erop en eraan en handvatten krijgen voor een fijne start samen 

Door de inzichten die je krijgt wanneer je een geboorte in kaart wilt brengen bij Mamaminded, zal het gedrag van zowel jou als je kind opeens heel logisch zijn!

Inzicht in alledaagse situaties met Geboorte in Kaart

Elk mens, groot of klein, wil iets vertellen met het gedrag dat hij laat zien. Ik zie dagelijks welke impact de manier waarop je geboren wordt, heeft op hoe iemand leeft en handelt. Door te kiezen voor Geboorte in Kaart begrijp je beter waarom jij doet wat je doet of waarom je kind reageert zoals het reageert in alledaagse situaties. Daardoor word je in staat gesteld om te reageren op de boodschap achter gedrag en te doorvoelen wat er nodig is om te leven op een manier die jou en je kind zullen bekrachtigen.

Enkele voorbeelden
Enkele voorbeelden waarmee mensen bij Mamaminded aankloppen om een geboorteverhaal te verhelderen zijn:

• Mijn baby/ dreumes/ peuter raakt snel overprikkeld en slaapt niet goed. Ik heb al vanalles geprobeerd en weet het nu niet meer.

• Ik ben volop aan het ontdekken wie ik ben en wat ik echt wil. Het lijkt me heel belangrijk om daarbij mijn start mee te nemen.

• Ik weet dat mijn kinderen mij voortdurend spiegelen, maar ik word er echt geen leukere moeder van, ze weten me steeds weer te raken…

• Ik loop al een hele tijd op mijn tandvlees, ik wil het anders, hoe kan ik weer de moeder zijn die ik wil zijn?

Ik gebruik prachtige kaarten en foto’s van ‘Geboorte in Kaart’ om geboorteverhalen inzichtelijk te maken.      

                                      

Inhoud
We gaan samen aan de slag aan de hand van jouw vragen en behoeften. In een gesprek verkennen we de informatie die je al hebt rond je eigen geboorte (of die van je kind). We nemen hierbij ook de periode ruim vóór de geboorte mee. Soms weet je er veel over, soms denk je er niets over te weten. Ook dan kun je prima met Geboorte in Kaart aan de slag. Je lijf weet namelijk wel degelijk wat je tijdens je prille start allemaal hebt beleefd en dit komt vanzelf en op een heel praktische manier aan het licht terwijl we samen aan de slag gaan.
We gebruiken daarbij een stapel prachtige foto’s gemaakt door geboortefotografen die elk staan voor een bepaalde situatie die gespeeld kán hebben rond de geboorte (bijvoorbeeld een medische ingreep of juist een natuurlijke geboorte). We leggen samen het visuele verhaal van jouw geboorte neer.
Aan de hand van dit verhaal gaan we kijken welke geboortepatronen en gedragingen een rol zullen spelen in alledaagse situaties en komt al snel naar voren welke behoeftes van jou de essentie vormen. Vervolgens komen we erachter wat je daar op een positieve manier allemaal mee kunt en welke rol jij zelf kunt spelen in het beinvloeden van je geluk.
Ik werk jouw unieke geboorteverhaal voor je uit in een verslag en ik beloof je dat er een heleboel puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen.

Investering
Consult ‘Je geboorte in kaart’ van 2-3 uur, verslag en nazorg 
225,-euro
.

Wil je zowel je eigen verhaal als dat van je kind uitwerken aan de hand van Je Geboorte in Kaart. Dan kom je erachter hoe jullie verhalen elkaars geluk en eigenheid versterken en vraag ik in totaal 399,- euro.

Is wat extra steun naar aanleiding van een consult fijn? Dan maken we samen afspraken over een coachingstraject op maat.

Heb je interesse in een workshop Geboorte in Kaart samen met andere vrouwen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Door de inzichten die je krijgt wanneer je je geboorteverhaal bij Mamaminded uitwerkt, zal gedrag opeens heel logisch zijn en kun je er eigen regie over gaan voeren.