Selecteer een pagina

Mamacoaching

Omgaan met twijfels, angst en eenzaamheid

♥ Je ziet op tegen de bevalling of wilt een eerdere ervaring verwerken

♥ Je voelt je moe, somber of onzeker en komt er zelf even niet uit

♥ Je wilt laagdrempelige begeleiding bij vraagstukken en emoties rondom geboorte en ouderschap

Door middel van onverdeelde aandacht en professionele begeleiding kom jij thuis bij jezelf en herpakken jij en je kindje de regie.

Mamacoaching

Jij hebt een kinderwens of bent zwanger en wilt je goed voorbereiden op de periode die eraan komt. Mogelijk zijn er ervaringen die je nog in de weg zitten om de moeder te kunnen worden die jij  graag zou willen zijn.

Of je hebt een kindje gekregen en ervaart het moederschap als intens. Je worstelt met je gevoelens of vraagstukken en weet het gewoon even niet meer. Je hebt het gevoel dat je het overzicht kwijt bent geraakt en verliest jezelf in je gedachtes en de (ongevraagde) adviezen die van alle kanten op je af komen. Je mist jezelf of gunt je kindje een meer ontspannen mama en wilt een ritme vinden dat bij jullie past en ontdekken wat er nodig is om samen mooie stappen voorwaarts te kunnen maken.

Inhoud                                                         

Jij hebt wel even genoeg op je bordje, dus ik kom naar jou toe op een moment dat het uitkomt en luister met volle aandacht naar je verhaal. Met mijn achtergrond als geboortepsycholoog en babycoach én met eigen ervaringen op zak, voel ik feilloos aan hoe jij je voelt en gaan we samen op een laagdremelige manier aan de slag om diezelfde dag nog meer regie te gaan ervaren. We gaan kijken waar je naar toe wilt en welke kleine stappen je als eerste kunt gaan nemen om je weg te vinden. Ik help je om overzicht te krijgen in wat jij zelf kunt doen en wat jij daarbij nodig hebt.

Je zult je vertrouwen herpakken, gaan ervaren wat je allemaal wel niet in huis hebt om je kindje te geven wat het nodig heeft en om de moeder en vrouw te zijn die je bent. Je komt thuis bij jezelf en dit zal direct op een positieve manier doorwerken op de onrust bij je kindje.

Naast coachingsgesprekken, pas ik de kennis en visie toe behorend bij de methode Geboorte in Kaart. Gedrag is altijd logisch te verklaren vanuit jouw eigen start of die van je kindje. Heling en verandering begint bij bewustzijn van dat wat jou in de basis gevormd heeft.

Investering                                           

Voor Mamacoaching bij Mamaminded vraag ik 65 euro p/u*

* of 50,- euro p/u wanneer je de gesprekken aanvullend afneemt incombinatie met een doula of post partum doula traject.

Kies jij voor het uitwerken van je eigen geboorteverhaal en/of die van je kindje aan de hand van Geboorte in Kaart, dan investeer je voor een dagdeel samen de diepte in én het uitwerken van het verhaal inclusief geboortepatronen, kwailiteiten en behoeften 275 euro en ben je verzekerd van een levenslang positief effect op de manier waarop jij in het leven staat als mens en als moeder.

Je wilt het allerbeste voor jou en je kindje en je merkt dat iets jullie daarbij op dit moment in de weg zit. Met laagdrempelige coaching maken jullie direct al stappen en kun je weer zijn wie je bent.